блоґ користувача Єлізавета Олійник

«Головне почати рухатися, а зміни відбуватимуться поступово» - Ольга Урсол

Ольга Урсол через участь у проекті академічної доброчесності в Ізмаїльському державному гуманітарному університеті намагається активізувати студентство й підлітків активно виступати за свої права в ієрархічній системі освіти.23 – 24 березня 2019 року Ольга взяла участь у майстерні Театру для діалогу в Сєвєродонецьку. В інтерв’ю Ольга ділиться своїм досвідом позитивних змін у освітній системі, які сприяють рівності викладачів, студентів(-ок) і адміністрації вишів.

Чим Вас зацікавила театральна майстерня Театру для діалогу?

Ilustration: 

Наталія Тітійова про досвід форум-театру

    Яна Салахова і Богдан Дєдушкін два роки тому познайомили мене з «Театром пригноблених». Я була в захваті від методики Театру, і відразу захотілося самій спробувати стати джокеркою. Потім була участь у майстерні з Форум театру в Івано-Франківську в жовтні 2016р., де я познайомилася ще з двома джокерами - Оксаною Потаповою та Нін Ходорівсько, які мене надихнули ще більше.

Ilustration: 

Доповідь в рамках фінальної зустрічі по проекту CEDAW в Дії!

20 березня 2019 року відбувся круглий стіл проекту CEDAW в Дії! (Конвенції про ліквідацію всіх форм дискримінації щодо жінок), де зустрілися представники громадського сектору й виконавчої влади.

Ilustration: 

«Театр – это отличный инструмент для описания проблем, - София Нестеренко

В 2018 году произошло моё знакомство с «Театром для диалога» (мастерская «Чого хоче молодь» - прим. ред.). Именно слово «театр» вызвало у меня интерес и желание поучаствовать в этом мероприятии.

Ilustration: 

«Форум-театр відкрив віконечко можливостей» - Сергій Дмитрієв, активіст з Олексієво-Дружківки

Сергій Дмитрієв, активіст ГО «Твій формат» селища Олексієво-Дружківка, що на Донеччині, в інтерв’ю ділиться своїм захопленням методикою форум-театру й величезним потенціалом до змін, які присутні в цій методиці. Після участі в театральній майстерні ГО «Театр для діалогу», яка пройшла наприкінці минулого місяця в Олексієво-Дружківці, молодий активіст разом із небайдужими жителями селища мають намір йти до селищного голови з вимогою прислухатися до потреб молоді міста.

Чому вас зацікавила майстерня «Театру для діалогу»?

Ilustration: 

Тамара Рябцева: «У нас є закони і постанови, які врегульовують ґендерну рівність, але вони не діють»

Тамара Рябцева - бухгалтер за професією, з грудня 2014 року живе в Дружківці. Тамара дуже спрагла до нових знань, активно бере участь у навчальних і просвітницьких заходах у Дружківці. Так вона була учасницею цьогорічної літньої театральній майстерні ГО «Театр для діалогу» в Дружківці й тренінгу «Як ґендерні стереотипи пов'язані з конфліктами в громаді?»

Чому Вас зацікавив тренінг про ґендерні стереотипи?

Ilustration: 

«А кто, если не мы?» - Инна Аббасова

Инна Аббасова, 23-летняя активистка из Алексеево-Дружковки Донецкой области, рассказывает о своем опыте активизма: основании общественной организации, диалоге с властью и искренней любви к родному поселку.

Инна - участница летней мастерской форум-театра "Возможности молодёжи Дружковки" ГО "Театр для діалогу" совместно с ГО "Мережа відповідальних" в рамках проекта "Зміцнення потенціалу громадянського суспільства задля ненасильницької трансформації конфліктів", который поддержан Kurve Wustrow - Centre for Training and Networking in Nonviolent Action.

Ilustration: 
Підписатися на RSS - блоґ користувача Єлізавета Олійник
Theatre for Dialog